شروع جلسه علنی مجلس

شروع جلسه علنی مجلس آی وكیل: طرح تقلیل مجازات حبس تعزیری در دستور كار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی قرار دارد.


به گزارش آی وكیل به نقل از ایسنا، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست علی لاریجانی شروع شد.
طرح تقلیل مجازات حبس تعزیری، گزارش كمیسیون عمران در خصوص تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از قراردادهای منعقده برای تامین هواپیما و نوسازی سیستم های ناوبری هوایی توسط وزارت راه و شهرسازی و طرح تشكیل وزارت تجارت و خدمات بازرگانی در دستور كار امروز مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
نمایندگان در ادامه طرح یك فوریتی تنظیم بعضی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، لایحه الحاق ایران به كنوانسیون مشترك ایمنی مدیریت سوخت مصرف شده و ایمنی مدیریت پسماند پرتوزا و لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان را مورد بررسی قرار می دهند.
لایحه موافقت نامه ایران و هند به منظور اجتناب از ستاندن مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات های بردرآمد به انضمام پرتكل الحاقی و لایحه الحاق بنادر شهید بهشتی و شهید كلانتری به محدوده منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار از دیگر دستور كارهای امروز مجلس شورای اسلامی است.




منبع:

1398/10/01
11:47:47
5.0 / 5
5284
تگهای خبر: خدمات , سیستم , صنعت , لایحه
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
جدیدترین ها



ivakil آی وکیل

سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.
آی وکیل: حقوق خود را بشناسید، از آن دفاع کنید، و با اطمینان خاطر زندگی کنید. ما راهنمای شما در این مسیر هستیم.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده