دكتر امیر حسین آبادی درباره لایحه جامعه
وكالت افزود: در جلسه ای كه در این خصوص در كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی تشكیل شد و بنده نیز حضور داشتم كلیات این لایحه رد شد، چرا كه ضرورتی برای تصویب این لایحه وجود نداشت.
وی گفت: بنابراین این لایحه فعلا در كمیسیون كنار گذاشته شد اما گفتیم كه قطعا تجدیدنظر و اصلاح در قوانین فعلی ضروری است كه مقرر شد اصلاحات و الحاقاتی به
قانون موجود(لایحه
قانون وكلا) اضافه شود اما این موضوع تاكنون انجام نشده است .
رئیس كانون وكلای دادگستری مركز افزود : پس از اینكه كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس لایحه جامع
وكالت را رد كرد برای بررسی تجدید لایحه اقدام كردیم و از كانون های دیگر نیز در این خصوص نظرخواهی شد و قرار است هفته آینده نیز در همایش كانون های وكلای مركز نیز در این خصوص بحث و بررسی صورت گیرد.
وی گفت: پس از بررسی نهایی با حضور نمایندگان قوه قضاییه، معاونت حقوقی یا پارلمانی ریاست جمهوری و كمیسیون حقوقی - قضایی مجلس جلسه ای تشكیل شود تا به جمع بندی برسد .
حسین آبادی افزود: البته مواد الحاقی در این لایحه قرار است محدود باشد كه البته تاكنون با وجود همه تلاش ها حدود 30 ماده به عنوان الحاقی و اصلاحی تهیه شده است و تلاش خواهیم كرد مواد آن را محدود تر كنیم .
وی درباره تعیین تكلیف ادغام كانون وكلا با مركز امور مشاوران (ماده 187) نیز گفت : این مركز طبق ماده 187 برنامه سوم توسعه ایجاد شد كه عمر این برنامه 5 ساله پایان یافت و باید تعیین تكلیف شود.
رئیس كانون وكلای دادگستری مركز افزود : طبق این برنامه كه به قوه قضاییه اجازه داده بود مشاور حقوقی جذب كنند ، تعدادی وكیل گرفتند كه بعد از آن در برنامه چهارم تمدید نشد .
وی گفت: حتی مجلس تقاضای بودجه قوه قضاییه را نیز در این خصوص رد كرد چراكه از دید مجلس این مركز نباید به فعالیت خود ادامه دهد و در این خصوص به قوه قضاییه تذكر دادند كه عمر این برنامه(ماده 187 برنامه سوم توسعه) تمام شده است .
حسین آبادی افزود : البته اخیرا براساس تفسیری دور از ذهن كه از
قانون استنباط كرده اند دوباره در صدد جذب كارآموز
وكالت هستند كه برای جلوگیری از آن اقدام كرده ایم .