وكیل دیجیتالی در دنیای وكالت

وكیل دیجیتالی در دنیای وكالت به گزارش آی وكیل، به نقل از خبرآنلاین هوش مصنوعی و دستیار دیجیتال كم كم دنیای ما انسان‌ها را دچار تغییر و تحول كرده و به زودی نیازی مانند گرفتن مشاوره حقوقی را برای شهروندان را برطرف می كند.


اگر تا دیروز دستور پخت آشپزی یا خرید بلیت هواپیما را به دستیار دیجیتال خود سپرده بودید، از امروز می توانید با گرفتن مشاوره حقوقی از دستیار جدید نه تنها نیاز به گرفتن وكیل را مرتفع كرده، بلكه به دلیل احاطه خودكار بر بسیاری از پرونده های حقوقی كه یك انسان قادر به ضبط آن در مغز خود در آنِ واحد نیست؛ به نتیجه بهتر هم خواهید رسید و از دست مشاوران حقوقی كه معمولا موكلان خود را سر كیسه می‌كنند نیز راحت می شوید.
دو سال پیش، «جاشوآ براودر» دانشجوی دانشگاه استنفورد، «چت باتی»/ chatbot ایجاد كرد تا به دعوای حقوقی بر سر پارك خودرو در نیویورك و لندن كمك كند و در سال 2016 با سیستم خود موسوم به DoNotPay مشكل بیش از 160 هزار قبض جریمه را با 64 درصد نرخ موفقیت به نفع رانندگان حل كرد.
براودر ابتدای امسال خط فرمان دیجیتال جدیدی را در مورد پناهندگان و كیس‌های حقوقی آنها به سیستم خود افزود و بدن ترتیب پناهندگان و مهاجران در انگلیس، آمریكا و كانادا می‌توانند از قابلیت‌های منحصربفرد چت بات استفاده كرده و مشكلات حقوقی خود را حل كنند. گفتنی است چت بات ساخت براودر 1000 كیس حقوقی را دردیتابیس خود جای داده و از طریق هوش مصنوعی و پس از نوشتن درخواست اولیه كاربر، مورد را یافته و مطابق با آن راه حل حقوقی را پیشنهاد می كند.
چت بات DoNotPay وارد محیط سرچ كاربر شده و با دریافت تاییدیه مكان كاربر، مشاوره حقوقی می‌دهد.
چت بات سوالات را دریافت كرده و پس از تجمیع و آنالیز، بهترین راه حل را ارائه می‌كند. اكنون مهاجران و پناهندگان بدون نیاز به وكیل می توانند فرم های ازدواج، رفع اختلاف با صاحبخانه، ادعاهای بیمه‌ای و اذیت و آزارهایی كه به آنها می‌شود را دریافت و از پرداخت‌های اضافی بپرهیزند و كارشان هم زودتر جلو برود.
براودر سیستم هوش مصنوعی خود را بدون چشم‌داشت مالی راه اندازی كرده و البته دنبال اسپانسر برای توسعه آن است و بدین ترتیب یك مشاوره حقوقی رایگان به شهروندان می‌تواند به گفته خود وی، گامی به سوی آینده باشد تا مردم بسیاری از كارهای روزمره خود را با كمك دستیار دیجیتالی و هوش مصنوعی از طریق چت بات‌هایی كه ساخته می‌شوند، انجام دهند.
چت بات ساخت براودر تاكنون توانسته 375 هزار كیس حقوقی مربوط به جریمه‌های پاركینگ را حل كرده و 9.3 میلیون دلار به نفع رانندگان كار كند و به زودی این چت بات با افزودن كیس‌های حقوقی جدید و تجمیع آنها برای یافتن راه حل مناسب حقوقی باعث می‌شود نیاز كاربران به مشاوره حقوقی و پرداخت‌های كلان در این زمینه را مرتفع كند.
آیا به زودی وكیل مصنوعی جایگزین مشاوره‌های حقوقی شده و چیزی به نام وكیل را به تاریخ می‌سپارد؟
باید منتظر شد.
1396/04/22
22:22:01
5.0 / 5
6720
تگهای خبر: وكیل , مشاوره حقوقی , وكالت
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

استخدام وکیل

توکیل

خانواده

قانونی وکیل

وکالت ماهر

وکلا

وکیل قانونی