سرپرست اداره كل پزشكی قانونی استان تهران:

مرگ 126 نفر بر اثر سوختگی در تهران طی 6 ماه اول سال

مرگ 126 نفر بر اثر سوختگی در تهران طی 6 ماه اول سال آی وکیل: سرپرست اداره کل پزشکی قانونی استان تهران از مرگ 126 نفر بر اثر سوختگی در تهران طی 6 ماه اول سال 1403 آگاهی داد.



به گزارش آی وکیل به نقل از ایسنا، امیدرضا کارگر در این زمینه اظهار داشت: در شش ماهه نخست امسال، ۱۲۶ نفر به علت فوت ناشی از سوختگی به مراکز پزشکی قانونی استان تهران ارجاع شده اند.

وی اضافه کرد: این رقم در مقایسه با زمان مشابه سال ۱۴۰۲ که تعداد فوت ناشی ازسوختگی ۱۵۷ نفر بود، ۲۰ درصد کم شده است.

سرپرست اداره کل پزشکی قانونی استان تهران اظهار داشت: از کل فوت ناشی از سوختگی از فروردین تا شهریور ماه امسال، ۹۸ نفر مرد و ۲۸ نفر زن بودند. این در شرایطی است که در زمان مشابه سال قبل ۱۵۷ نفر فوت ناشی از سوختگی ارجاع شده به مراکز پزشکی قانونی استان تهران، ۱۰۵ مرد و ۵۲ نفر زن بودند.




منبع:

1403/08/20
08:01:06
0.0 / 5
264
تگهای خبر: اثر , پزشكی قانونی , قانون
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
جدیدترین ها



ivakil آی وکیل

سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.
آی وکیل: حقوق خود را بشناسید، از آن دفاع کنید، و با اطمینان خاطر زندگی کنید. ما راهنمای شما در این مسیر هستیم.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

وکلا

وکیل
وکالت قانونی

وکالت

مدافع

آگهی قانونی وکیل

وکیل دادگستری