رییس پیشین كانون وكلای دادگستری مركز:

با اختصاص محل برای تجمعات نظم شهر و حق مردم رعایت می شود

با اختصاص محل برای تجمعات نظم شهر و حق مردم رعایت می شود به گزارش آی وكیل رئیس پیشین كانون وكلای دادگستری مركز با اشاره به اینكه در مورد تجمعات مسالمت آمیز اگر قانون و مصوبه شورای شهر یا مجلس باشد خیلی ایده آل تر است، اظهار داشت: همین طور اگر نیاز به قانون خاصی نباشد، محل هایی به تجمعات مسالمت آمیز اختصاص داده شود چون در این صورت نظم شهر بهتر حفظ شده و حق مردم و تجمعات مسالمت آمیز هم رعایت خواهد شد.



امیر حسین آبادی در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط با ابطال مصوبه تعیین محل تجمعات مردمی از طرف هیات عمومی دیوان عدالت اداری، با اشاره به اینكه قانون اساسی اجتماعاتی كه مخل به مبانی اسلام و توام با حمل اسلحه نباشد را مجاز می داند، اظهار نمود: این بدین مدلول است كه مردم از هر گروهی می توانند تجمع داشته باشند مشروط بر اینكه سوژه این تجمع مطلبی خلاف اصول و مبانی اسلامی نباشد و با خود اسلحه نداشته باشند. همین طور شرط دیگر كه جزء بدیهیات است این است كه تجمعات مخل به نظم اجتماعی نباشد و مثلا منطقه ای اشغال شود و برخی از افراد بخواهند در جایی كه مزاحمتی برای اشخاص دیگر ایجاد می كند، تجمع كنند. مثلا پارك اصولا نه نیازی به مجوز دارد و به طریق اولی نیازی به قانون هم ندارد.

وی اضافه كرد: اگر برای راهپیمایی و تجمع مسالمت آمیز برای اعتراض، انتقاد و حسب حضور اجتماعی، از قبل تمهیدی اندیشیده شود كه اجتماع در مناطق خاصی تشكیل گردد كار خوبی است و مردم دیگر تكلیف خودرا می دانند.

رئیس پیشین كانون وكلای دادگستری مركز با اشاره به اینكه چند منطقه در شهرها در نظر گرفته و اعلام گردد كه اگر مطلب مسالمت آمیزی دارید در این محل ها مطرح كنید، اظهار داشت: شورای شهر هم چنین كاری انجام داده بود كه به نظرم ابتكار بسیار خوبی بود، اما اعلام گردید هیات تطبیق آنرا خارج از حدود صلاحیت دانسته و بهر دلیلی رد كردند.

حسین آبادی درباب رای دیوان عدالت اداری اشاره كرد: این دیوان در مقدمه و ابتدای رای صادره، استدلال می كند كه تجمعات اگر اصولا مسالمت آمیز بوده و بدون حمل سلاح باشد مجاز است، اما در قسمت انتهایی رای اضافه می كند كه دادن مجوز و تعیین محل با كمیسیون سوژه ماده 10 قانون احزاب است كه سر و ته این رای با هم تضاد دارد و احیانا قسمت آخر رای برای این بوده كه اگر حزبی بخواهد اقدامی انجام دهد باید به این كمیسیون اعلام كند.

وی افزود: گردنگیر یعنی با عنایت به اینكه تجمع مسالمت آمیز عمل مجاز و حق مردم بوده و در قانون اساسی تصویب شده است، اما دولت، شورای شهر و مسئولین شهر این را به شكلی تدارك ببینند كه راحت تر اجرا شود تا هم تجمع كنندگان راحت باشند و هم اخلالی در نظم عمومی پیش نیاید.

رئیس پیشین كانون وكلای دادگستری مركز با اشاره به اینكه اگر قانون بگذرانند و مصوبه شورای شهر یا مجلس باشد خیلی ایده آل تر است، عنوان كرد: همین طور اگر نیاز به قانون خاصی نباشد، محل هایی به تجمعات مسالمت آمیز اختصاص داده شود چون در این صورت نظم شهر بهتر حفظ شده و حق مردم و تجمعات مسالمت آمیز هم رعایت خواهد شد.

حسین آبادی تصریح كرد: شورای شهر تهران مبتكر این مساله بود و چند محل برای این منظور در نظر گرفتند كه به هر طریق اگر اینگونه شود خیلی بهتر است.





منبع:

1398/09/18
14:15:30
5.0 / 5
5092
تگهای خبر: دادگستری , دیوان عدالت , قانون , كانون وكلای دادگستری
این مطلب آی وکیل را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
سایت مرجع رسمی وکالت آی-وکیل : حقوق مالکیت محفوظ است.

وکیل

وکالت

وکیل پایه یک

دادگستری

موکل

جستجوی وکیل مجرب

وکیل

محکمه

آگهی قانونی وکیل

وکالت

وکالت

دادگستری

وکیل ماهر

خانواده